Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim

Written By calory on Saturday, November 24, 2012 | 8:19 AM

Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim Karl Köhler, Tata çelik Avrupa operasyonları başkanı dedi ki: "bugün teklif stratejisinin bir parçası kendimizi bir türlü hava çelik üreticisi, zor ekonomik koşullarda başarılı ve yetenekli dönüştürmek için vardır."
Ancak, şirket de ileride yeniden Ankara erken 2013 yılında üretimde olması beklenen, ikinci bir yüksek fırın 250 milyon sterlinlik yatırım ile gitmek istiyorum dedi.
Ek kapasite, bir sıcak-şerit hadde, Aralık ayında mothballed yakın Llanwern, yeniden şirket göreceksiniz. Ankara sitede çelik fabrikası ile birlikte, şirketin iki yüksek fırınlar çıkışını işlemek mümkün olacaktır.
Yatırım, enerji tasarruflu bir gaz geri dönüşüm tesisi olan gaz, yüksek fırınlar, sitenin güç istasyonu yeniden gelen görür, böylece enerji verimliliği artırmak Ankara, Bina da içerir.
Bay Köhler şöyle dedi: "Ankara fırın yeniden rekabet gücümüzü artırmak ve de olacak olanaklı kılmak-e doğru bizim müşteri hizmetleri geliştirmek için planlı aşağı yatırımları ile kombine bir modern, devlet-sanat-fırın, yararlarını sağlar. Mevcut piyasa koşulları biraz Gecikmeli olsa da, fırın yeniden üretim sürdürülebilir seviyelere dönmek bize izin verir."
Hywel Francis, çalışma mp, bölgenin yatırım "Güney Galler sürekli bir bağlılık göstergesi" olduğunu söyledi.
Ancak tüm taraf çelik komitesine de oturur, mp, koalisyon Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim, çelik ve diğer enerji yoğun sektörlerde daha yapmalısınız dedi. Dedi: "hükümet oranları yüksek iş adresi, demiryolu altyapı programları konusunda çelik sanayi ve yerine daha fazla vurgu olarak Fransa ve Almanya'da yaptıkları karşılaştığı giderler."
Bu endişeleri, Michael Leahy, topluluk sendika Genel Sekreter tarafından yankılandı. Dedi: "Bu duyuru sonra İngiltere'de dört yıllık uzun bir kriz geliyor ve burada İngiltere'de sonbahar çelik talebi, Avrupa çelik endüstrisi içinde herhangi bir diğer büyük Avrupa ekonomisi daha dik. Altyapı programları hızlı yatırım ve toplum yararına yan tümceleri uk tedarik ihtiyacımız sadece kendi imalat sanayi desteklemek için Fransa ve Almanya'da olduğu gibi bu yüzden."

0 comments:

Post a Comment